H Εύα Λονγκόρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της - Η εμφάνισή της σε παραλία της Ισπανίας
Η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, να απολαμβάνει τις βουτιές της με την οικογένειά της
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Εύα Λονγκόρια στην Ισπανία, ενώ εθεάθη να κάνει βουτιές στην παραλία της Μαρμπέγια, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Η 50χρονη σταρ απαθανατίστηκε από τον φακό να χαλαρώνει στη θάλασσα, ενώ σε άλλες στιγμές φάνηκε να παίζει και να αγκαλιάζει τρυφερά τον 7χρονο γιο της, Σαντιάγκο.Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της, Χοσέ Μπαστόν. Η Εύα Λονγκόρια, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Χόλιγουντ και την Ισπανία όπου διαθέτει το σπίτι της.
Eva Longoria, 50, sizzles in black string bikini after revealing secrets to her flawless figure https://t.co/eRPhZokz6V
Όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, την οποία διατηρεί παρά το πέρασμα του χρόνου, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Today.com: «Πάντα γυμναζόμουν, μου δίνει ενέργεια. Δεν το κάνω για λόγους ματαιοδοξίας αλλά για την ψυχική μου υγεία». Όπως είχε πει, δεν ακολουθεί αυστηρές δίαιτες, αλλά προτιμά την ισορροπία και την κοινή λογική, επιλέγοντας συχνά ψάρι, κοτόπουλο, κρέας και λαχανικά.
Η παραμονή της στην Ισπανία σχετίζεται και με τα επαγγελματικά της βήματα, αφού βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του CNN με τίτλο «Eva Longoria: Searching for France», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2026.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή