Τυχερή που ζει στην Ελλάδα δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media. Η γνωστή ερμηνεύτρια περιέγραψε την κούραση και τη σωματική καταπόνηση που ένιωσε κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Κίνα, τονίζοντας πως ακόμα προσπαθεί να συνέλθει. Μετά από αυτή την εμπειρία και τις ταλαιπωρίες που βίωσε, συνειδητοποίησε, όπως ανέφερε, πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο της.
Όπως έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram: «Μετά από πολύ καιρό εδώ είμαι πάλι. Προσπαθώ να συνέλθω από το μακρινό και δύσκολο ταξίδι στην Κίνα. Μετά από 150.000 βήματα, 30 μπλουζάκια που άλλαζα συνεχώς λόγω ιδρώτα, πούλμαν, μετρό τρένα, τελεφερίκ, αεροπλάνα, κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ τον τόπο μου. Και πόσο τυχεροί είμαστε που κατοικούμε σε αυτό το μικρό κομμάτι παραδείσου».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους