Περιστατικό παρενόχλησης που δέχθηκε σε παραλία κατήγγειλε η Έλενα Κρεμλίδου, μέσω ανάρτησής της στα social media. Όπως περιέγραψε, ένιωσε ένα άσεμνο άγγιγμα από άγνωστο άντρα, και όταν εκείνη μαζί με άλλους παρευρισκόμενους τον αντιμετώπισαν, εκείνος περιορίστηκε λέγοντας «συγγνώμη, κατά λάθος».
Η Instagrammer τόνισε πως το άγγιγμα δεν μπορούσε να ήταν τυχαίο, καθώς είδε καθαρά την πρόθεση και την κίνηση του άντρα, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση του υπεύθυνου του χώρου, ο οποίος –όπως λέει– υποβάθμισε το περιστατικό και επέτρεψε στο άτομο να παραμείνει στην παραλία.
Όπως έγραψε η Έλενα Κρεμλίδου σε Instagram story που έκανε: «Εσύ που με χούφτωσες πριν λίγο στην παραλία και όταν σε πιάσαμε και σε βγάλαμε στην είσοδο ήρθες να πεις “συγγνώμη, κατά λάθος” εύχομαι να ήταν το τελευταίο λάθος σου σε γυναίκα. Δεν μπορείς να λες ότι απλώς έτυχε, όταν σε είδα που με είδες που πλησίαζα από πίσω σου και ένιωσα αλλά και είδα το χέρι σου ξεκάθαρα στην αντίθετη μεριά του σώματός μου εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Δεν φτάνει εκεί ένα χέρι κατά λάθος. Οι φίλοι σου γιατί ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους σου, αν ήταν όντως κατά λάθος; Πώς ξέρουν πως δεν έγινε; Και πού το είδαν; Πού κοιτούσαν; Και ο υπεύθυνος γιατί απλά προσπάθησε να πρήξει εμένα λέγοντας μου πως δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνω ενώ σας άφησε να μείνετε μέσα, όταν εμείς φωνάζαμε πως γίναμε μάρτυρες παρενόχλησης;».
Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που μοιράστηκε το συμβάν: «Το κάνω θέμα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μια κοπέλα, και δεν γίνεται να θεωρούμαστε εμείς πάντα οι τρελές όταν κάτι είναι ξεκάθαρο και το βλέπουμε με τα μάτια μας. Κορίτσια να μιλάτε και να φωνάζετε αν χρειαστεί, μην το αφήνετε να περνάει έτσι. Μέχρι να σταματήσουν να μας ακουμπάνε σαν να τους ανήκουμε».
Δείτε τις αναρτήσεις της
Με μία δεύτερη ανάρτηση, η Instagrammer πρόσθεσε:«Και φτάνει πια με το gaslighting. Μια ολόκληρη παρέα αντρών να προσπαθεί να πείσει μια γυναίκα πως δεν είδε και δεν ένιωσε το χέρι ενός άλλου άντρα πάνω της».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.