Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Αχιλλέα Θεοφίλου, σε ηλικία 79 ετών, η πρώην σύζυγός του και σπουδαιά ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου έκανε μια ανάρτηση στα social media για να τιμήσει τη μνήμη του.
Η ίδια ήταν στο παρελθόν, παντρεμένη με τον γνωστό παραγωγό, ενώ μαζί είχαν υιοθετήσει ένα παιδί, τον Μάνο, που πήρε το όνομά του από τον καλό τους φίλο, Μάνο Λοΐζο. Αν και το ζευγάρι χώρισε όταν ο γιος τους ήταν μόλις έξι ετών, διατηρούσαν άψογες σχέσεις.
Σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θυμήθηκε το εξώφυλλο του βιβλίου «Τα Λιμά» του Αχιλλέα Θεοφίλου. Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του μουσικού παραγωγού, η Χάρις Αλεξίου έγραψε: «Α ρε λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου».
Οι δυο τους συνδέονταν με μια στενή σχέση ζωής και βαθιάς αγάπης, με τη Χαρούλα Αλεξίου να είναι στο πλευρό του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές.
Μάλιστα, το 2022, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. Σε αυτή, πόζαραν δίπλα στη σύντροφό του, Μαρία. «Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.