Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αίγυπτο. Η ηθοποιός μάλιστα δεν παρέλειψε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χρύσα Μιχαλόπουλου απαθανατίζεται στα μουσεία και στα παζάρια που επισκέφτηκε.
«Στην αγορά του Αλ Χαλίλι», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.