Όπως έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της δημοσίευσής του, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τον Τζέιμι Όλιβερ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνάντησή τους και όσα συζήτησαν. Πιο αναλυτικά, σημείωσε: «Και κάπως έτσι βρέθηκα στο Jamie Oliver Kitchen να μιλάω με τον Τζέιμι Όλιβερ. Ποιος θα μου το έλεγε ότι μετά από τόσα χρόνια θα τον συναντήσω ξανά στην Αθήνα και μάλιστα σε ένα από τα δικά του projects. Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις για φαγητό με έναν από τους πιο αγαπημένους σεφ στον κόσμο; Μείνετε συντονισμένοι, έχει συνέχεια».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.