Η Τζένη Θεωνά είναι έγκυος για δεύτερη φορά και έπειτα από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life», ο Δήμος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση. Ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5 Μαΐου και όπως είπε ο ίδιος, είναι πολύ χαρούμενος για τις εξελίξεις που αφορούν στην οικογένειά του, αλλά είναι νωρίς για περισσότερες αποκαλύψεις.
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης μετρούν 11 χρόνια κοινής ζωής και έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον έξι ετών Αρίωνα. «Είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεροί και εύχομαι για όλες τις οικογένειες το ίδιο. Είναι νωρίς να πούμε κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αναστασιάδης και συμπλήρωσε για την απόφαση να μεγαλώσουν εκείνος και η Τζένη Θεωνά την οικογένειά τους: «Όσο είσαι καλά με έναν άνθρωπο, πας παρακάτω. Για εμάς είναι μια συνέχεια. Φαντάζομαι οι γυναίκες τα κάνουν αυτά σχετικά με την επερχόμενη ανάρτηση στα social media. Εγώ είμαι δίπλα της και τη στηρίζω».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.