Με μία πιο μοντέρνα στιλιστική επιλογή εμφανίστηκε η Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ των Καννών, επιλέγοντας μία δερμάτινη δημιουργία με δαντέλα.
Η Ιταλίδα ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Histoires De La Nuit», περπατώντας στο κόκκινο χαλί με φόρεμα από τη συλλογή Fendi Fall 2026 της Maria Grazia Chiuri. Το ρούχο με τις δερμάτινες λεπτομέρειες και τη δαντέλα συμπληρώθηκε με διακριτικά κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της Μπελούτσι ήταν ίσια με έναν ελαφρύ κυματισμό στο μπροστινό μέρος.
Η ηθοποιός πόζαρε μαζί με την Tawba El Gharchi, τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Histoires de la Nuit», με τις δύο να εμφανίζονται μαζί στην πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, τραβώντας τα φλας των φωτογράφων.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).