Ο Ισπανός ηθοποιός δημοσίευσε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μία ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, εκφράζοντας τη θλίψη του στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Συγκεκριμένα, ο Μπαντέρας δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία του Χάκμαν με τη σύζυγό του.
Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μια πολύ θλιβερή ημέρα για την οικογένεια του κινηματογράφου. Πέθαναν ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα» και πρόσθεσε: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε φίλους, οικογένεια και λάτρεις του κινηματογράφου. Αναπαύσου».
Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Έινταν Μεντόζα, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια θανάτου του ζευγαριού και του σκύλου του ή να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο που έχασαν τη ζωή τους. Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Σερίφη επιβεβαίωσε τον θάνατό τους, σημειώνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών