Η Ηρώ Σαΐαεκμεταλλεύτηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσει τον έρωτά της στον αγαπημένο της, Σταύρο Ξαρχάκο. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον συνθέτη από το 2015, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τα δίδυμα παιδιά τους.
Θέλοντας να του εκφράσει τα συναισθήματά της, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, η Ηρώ Σαΐα έκανε μια ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η τραγουδίστρια ανάρτησε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα, στις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου ποζάρουν μπροστά στη θάλασσα. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της έγραψε: «Έρωτας. Σπάνιος. Μακροχρόνιος. Δύσκολος. Παράξενος. Υπέροχος. Τρελός. Χρόνια μας πολλά μαέστρο της καρδιάς μου».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.