Έχουν περάσει 15 χρόνια από την προβολή της σειράς «Το Νησί», που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ. Η Γιούλικα Σκαφιδά, που ήταν μία από τους πρωταγωνιστές, αναπόλησε την περίοδο εκείνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μαρία, την κόρη της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα, ποζάρει χαμογελαστή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Γιούλικα Σκαφιδά έγραψε: «Αυτή τη φωτογραφία τράβηξε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου (σεναριογράφος της σειράς) σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια. Είχαμε κατέβει στην Ελούντα για την προετοιμασία της σειράς «το νησί. Πρόβες,τεστ κάμερας,τεστ στα ρούχα,στα μαλλιά,στο μακιγιάζ κτλ. Στη δεύτερη φωτογραφία είμαι με τον Μανώλη Φουντουλάκη που είχε ζήσει στη Σπιναλόγκα και μπορούσε να διηγηθεί τις ιστορίες, του πόνους, τους φόβους, αλλά και τα γλέντια και τις χαρές που είχαν ζήσει εκεί όλοι οι νοσούντες».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.