Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών στις 27 Ιανουαρίου και η καλή του φίλη, Βάνα Μπάρμπα, τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανώς συγκινημένη τόνισε πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν πολύτιμος για την Ελλάδα, το σινεμά, αλλά και την ίδια. Αποκάλυψε επίσης πως είχε μιλήσει μαζί του πριν τρεις ημέρες.
Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε: «Δύσκολη μέρα σήμερα. Χάσαμε έναν φίλο αγαπημένο, έναν φίλο που στήριζε το σινεμά χρόνια, έναν φίλο που λάτρευε την εποχή του καλού ελληνικού κινηματογράφου, που ήξερε τα πάντα για όλους τους μεγάλους σταρ. Μιλάω για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πριν τρεις ημέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με τις ώρες τα λέγαμε πάντα. Θα μας λείψουν πολύ η κριτική του, οι αντιρρήσεις του, αλλά εγώ ξέρω φίλε μου ότι εσύ από εκεί πάνω θα μου στέλνεις μηνύματα, ότι θα μας λες τις αντιρρήσεις σου και τι βλακείες κάνουμε. Ήσουν πολύτιμος για μας, για την πατρίδα, πάνω απ' όλα για το σινεμά, αλλά και για εμένα. Καλό σου ταξίδι».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών