Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε αρχικά: «Όταν ξεκίνησα στον Τροχό της Τύχης, ήμουν στον πρώτο μήνα της θεραπείας μου από την κατάθλιψη. Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση, θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάτι παρεΐστικο».
Στη συνέχεια, μίλησε για την εκπομπή που συνεργάστηκε με τον Σεφερλή. «Εκεί αισθάνθηκα ζήλια, στο πρωινό με τον Σεφερλή. Όταν πήγα για την οντισιόν, πίστευα πως σε καμία περίπτωση δεν θα με πάρουν. Τελικά με πήραν κι άρχισε αυτός ο ντόρος για το ποια είμαι και κάποια κορίτσια άρχισαν να ζηλεύουν και να νιώθουν αμήχανα με αυτό», εξήγησε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d63lb18fvrwx)
Πρόσθεσε επίσης: «Εγώ άρχισα να κλείνομαι μέσα μου και να νιώθω άσχημα. Ήθελαν να με βάλουν στο πάνελ και ούρλιαζαν "αυτή θα πάρετε;". Γινόταν κακός χαμός. Κάποιοι άνθρωποι, μόνο και μόνο επειδή προβάλλονται από τον φακό, παθαίνουν αμόκ».
Αναφέρθηκε ακόμα σε ένα περιστατικό με φίλη της που σαμπόταρε μία επαγγελματική πρόταση που της έκαναν. «Ένας υπεύθυνος της εκπομπής που έβαζε κορίτσια, ρώτησε μία φίλη μου αν θα με ενδιέφερε να με βάλουν στο βραδινό. Εκείνη χωρίς να με ρωτήσει του είπε ότι αρνήθηκα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά μία βδομάδα μετά ήρθε η πρόταση για τον Τροχό», είπε κλείνοντας.
Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις και το πώς ένα ζευγάρι μπορεί να ξεπεράσει μία κρίση. «Ήμουν σε σχέση, μου άρεσε κάποιος από την παρέα και το είπα στον σύντροφό μου. Τον απομακρύναμε μέχρι να μου περάσει», εξήγησε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.