Μιλωντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», εκείνη εξήγησε ότι θέλει να της κάνει ο σύντροφός της πρόταση γάμου, ενώ ανέφερε ότι η μητέρα της είχε ενδοιασμούς αρχικά για τη σχέση τους γιατί είναι τραγουδιστής. Με τη σειρά του ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε ότι μόλις την είδε εντυπωσιάστηκε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d62xi0qft9z5)
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε: «Ο έρωτας για μένα είναι αρρώστια αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Είδα τη Γαλάτεια σε ένα μπαρ και την ‘”έκλεψα”’, για να μιλήσουμε οι δυο μας. Την είδα και τρελάθηκα».
Με τη σειρά της, η Γαλάτεια Βασιλειάδη αποκάλυψε: «Η μητέρα μου είχε ενδοιασμούς για τη σχέση μου με τον Γιώργο, επειδή είναι τραγουδιστής. Εγώ θέλω πρόταση γάμου και είμαι ξεκάθαρη σε αυτό».
Σε ερώτηση για το ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχε κάνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος για εκείνη, η Γαλάτεια Βασιλειάδη απάντησε: «Μια φορά μου είπε ο Γιώργος να κατεβώ στα φανάρια και με φίλησε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στην Εύβοια και έκλεισα ξενοδοχείο με πανομοιότυπο όνομα σε άλλη πόλη» και πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Φτάσαμε στο ξενοδοχείο της Ευβοίας και ρωτούσα για την κράτησή μας και δεν την έβρισκαν με κανένα όνομα».
Κλείνοντας, ο τραγουδιστής είπε: «Θα ήθελα να μην είμαι τόσο τελειομανής με το σπίτι και να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον άντρα μου και τα παιδιά μου».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.