Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», σχολιάζοντας την τηλεόραση, τους ηθοποιούς που γεμίζουν θέατρα και τον Γιώργο Κιμούλη.
Για την τηλεόραση και τη σάτιρα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, χόρτασα. Είμαι επιτυχημένος, έχω αναγνώριση, τι άλλο να θέλω; Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Αλέξανδρο Ρήγα. Είμαι ταγμένος στη σάτιρα, είναι η ειδικότης μου! Ακούω πως υπάρχουν ηθοποιοί που γεμίζουν θέατρα, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα. Υπάρχουν κύριοι που στο θέατρο ακολουθούν την πολιτική των αρχαίων Ρωμαίων αυτοκρατόρων, άρτος και θεάματα. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά δεν θα σχολιάσω την τηλεοπτική του επιστροφή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5p7zzcxll5t)
Σε ερώτηση για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, ο Χρήστος Βαλαβανίδης απάντησε: «Με τον Γιώργο Κιμούλη θα συνεργαζόμουν ξανά, γιατί ξέρω ότι δεν θα μου φερθεί άσχημα. Αν όμως εκείνος φέρεται αυταρχικά σε άλλους, θα φύγω από την παράσταση. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ξέρει όλες τις τέχνες και να έχει άποψη πάνω σε αυτό, αλλιώς είναι κουτσός ηθοποιός».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.