Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε για την κόντρα του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον οποίο στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει ατάλαντο και φάλτσο.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, ανέφερε: «Τον Αλέξανδρο Ρήγα τώρα πια αν τον δω θα τον χαιρετήσω. Μου έχει περάσει η τσαντίλα. Τον είχα πει ατάλαντο και φάλτσο. Φάλτσος νομίζω εξακολουθεί να είναι, δε θα του έλεγα να τραγουδήσει στο θέατρο. Ταλέντο έχει, το παίρνω πίσω και του ζητώ συγγνώμη. Ταλέντο έχει, τρόπους δεν έχει. Όταν θα μάθει να έχει τρόπους, θα του μιλήσω. Δε σέβεται τους συναδέλφους του. Είναι υπερόπτης απέναντι σε ηθοποιούς μεγέθους σαν το δικό μου».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός μίλησε για το φλερτ: «Ήμουν πολύ φλερτατζής. Μου αρέσει πολύ το φλερτ, ακόμα μου αρέσει. Φλερτ, όχι σεξουαλικό. Κατά κανόνα με ψηλές γυναίκες φλέρταρα, όχι δεν υπήρξαν και κοντές αντικείμενο του πόθου μου».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.