Ο Τάσος Μπουγάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και στην απόφασή της να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι» από το πρόγραμμά της επειδή χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, στην οποία συμμετείχε εκείνος.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» τονίζοντας ότι το τραγούδι ακούστηκε πολύ μετά τη διαφήμιση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το υποβιβάσει, αφού η μουσική του κομματιού παρέμεινε αυτούσια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d59x1p48fiz5)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Το τραγούδι πήρε μεγάλη έκταση μετά τη διαφήμιση, ακούστηκε παραπάνω. Το τι μπορεί να λέει η κυρία αυτή, δεν το ξέρω. Το τραγούδι μου το έφεραν με αντρική φωνή, μου το έφεραν δείγμα».
Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς πρόσθεσε: «Εγώ ούτε ρώτησα αν κυκλοφορεί, απλά μου είπαν ότι το έχει γράψει ο Θεοφάνους. Δεν υποβίβασα το τραγούδι, εγώ είπα μόνο μία λέξη από αυτό το τραγούδι, το ''Φεγγάρι''. Όλα τα άλλα είναι άλλες λέξεις. Και τι έγινε που η μουσική είναι η ίδια;»
Κλείνοντας, είπε: «Τίποτα δεν με στενοχωρεί από αυτή την υπόθεση, απλά δεν ξέρει τι ζητάει αυτή που είπατε. Σε κανέναν άλλον δεν ταίριαζε να κάνει αυτή τη διαφήμιση, εμένα φωνάζουν πλανητάρχη».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.