Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή.
Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζηέκανε μία ανάρτηση στα social media για εκείνον, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, φαίνονται να ποζάρουν και οι δύο χαμογελαστοί, ενώ αγκαλιάζονται.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε: «Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος. Γι' αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά, σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο, θα ζήσουμε παράφορα».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.