Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, την προσωπική του ζωή, την πίστη του στον Χριστό και άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στη «Super Κατερίνα» .
Αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά αλλά γεννηθήτω το θέλημά Tου. Θα ερθεί και αυτό, θα ερθεί και αυτό».
Σχετικά με τα προσωπικά του ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θέλει απλά να έχει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τη σφαίρα της δημοσιότητας: «Δεν είναι ότι κρύβω την προσωπική μου ζωή. Η δική μου οπτική είναι ότι όταν πάω σπίτι μου, πρέπει να σβήσουν τα φώτα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τη φυσιολογικότητα στη ζωή. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να περάσουν από τη δόξα κι από τα λεφτά. Θα δούνε ότι όλα αυτά είναι περιουσία, τι είναι περιουσία, περί της ουσίας, γύρω από την ουσία, δεν είναι η ουσία της ζωής. Η ουσία της ζωής είναι τα πολύ απλά πράγματα. Αυτά σε γεμίζουν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4mwr74nwrlt)
Αμέσως, πρόσθεσε: «Η ξεγνοιασιά που είχαν όταν δούλευα πιτσιρικάς σε εργοστάσιο στο Λονδίνο, που ήταν χειρωνακτική δουλειά, κουβαλούσα ξύλα, οδηγούσα το κλαρκ, έκανα ωραίες δουλειές, που ναι μεν είναι δύσκολες σωματικά, αλλά όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή από μια δύσκολη βραδιά, ή είσαι άρρωστος και πρέπει να τραγουδήσεις νομίζεις ότι σε έχει πατήσει φορτηγό. Είναι δύσκολη δουλειά, δεν της φαίνεται ενώ δεν είναι χειρωνακτική δουλειά, δεν της το είχα όταν ήμουν μικρός».
Σχετικά με πρώην συνεργάτες του που τον πρόδωσαν στο παρελθόν, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Είναι μες τη ζωή αυτά. Συμβαίνουν. Μία μέρα κρινόμαστε όλοι. Μαθαίνουμε πολλά πράγματα από τα προβλήματα, αλλά εγώ συγχωρώ. Απλά θα με πληγώσει πολύ να γίνει δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα».
Για τη θρησκευτική του πίστη, σημείωσε: «Πιστεύω. Δεν είμαι ο καλύτερος χριστιανός».
Κλείσιμο
Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις συναυλίες του για να περάσει θρησκευτικό ή πολιτικό μήνυμα, ο Νίκος Βέρτης απάντησε: «Πρέπει να κάνω κατήχηση; Θα το έκανα μια βραδιά έτσι με δύο παρέες που θα είχαν έτσι έντονη διάθεση, να πάνε να τσακωθούν ή κάτι, εκεί θα πάω να δώσω πολλή αγάπη και ενέργεια, και θα χαρώ πολύ με αυτούς τους δύο ανθρώπους που πήγαν να παρεξηγηθούν να γίνουν και φίλοι. Αυτό είναι ο Χριστός, αυτή είναι η αγάπη. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για τον Χριστό».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής