Νίκος Βέρτης: «Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού»

Νίκος Βέρτης: «Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού»

«Αν αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια ήταν βιβλίο, πολλοί δεν θα πίστευαν ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που γράφει», είπε ο τραγουδιστής

vertis
Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στην αντιδικία που είχε πρόσφατα με πρώην συνεργάτη του αλλά τις πληγές που του άφησε η συγκεκριμένη ιστορία.

Ο τραγουδιστής είχε δικαιωθεί από το ανώτατο δικαστήριο του Αρείου Πάγου, τον περασμένο Απρίλιο, σχετικά με την αντιδικία που είχε με πρώην εξωτερικό συνεργάτη, ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε διατελέσει μισθωτός υπάλληλος του (οικονομικός διευθυντής) και παρέμενε απλήρωτος επί σειρά ετών.  Μιλώντας για το θέμα είπε: «Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια προβλήματα που μας προκύπτουν μπορεί να τα φέρνει η τύχη ώστε να μας προφυλάξει από κάτι χειρότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, πέραν του ότι έγινε από άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από εμένα καθώς άνηκε στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, είναι πως δεν γνώριζα ότι ο προφορικός λόγος ενός ανθρώπου χωρίς καμία τεκμηρίωση μπορεί να ληφθεί υπόψη έναντι πολλών αποδεικτικών στοιχείων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη. Ευτυχώς, αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα σε αστικό και ποινικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει κάποιος απλήρωτος από μένα. Και αν πάθαινα κάτι ακόμη και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια υποχρέωση, θα ήμουν κοντά σε αυτό τον άνθρωπο ώστε να παλεύω κάθε μέρα να ξεπληρώσω. Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού. Να τους έχει ο Θεός καλά και να τους φωτίζει να βρουν τον σωστό δρόμο. Μετά θα δουν πόσο ευτυχισμένοι θα είναι και αυτοί».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ρωτήθηκε αν πλέον μετά την περιπέτειά του προσέχει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. «Νομίζω πως όχι. Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό. Δεν θέλω να φοβάμαι να δώσω την αγάπη μου σε όλους τους φίλους μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης