Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, δήλωσε: «Έκλεισα 15 χρόνια χωρίς καρκίνο, είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «πληγή» που έχει μέσα της και δεν κλείνει. «Υπάρχει μια "πληγή" μέσα μου, η οποία δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, με το θέμα του σπιτιού που κάηκε», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4mvgpuajkzl)
Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα, η Μάγδα Τσαγγάνη είπε: «Δεν είμαι στην τηλεόραση από προσωπικη επιλογή. Είχα πολύ άγχος και μου βγήκε ο καρκίνος».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω να πω τα καλύτερα για τον Μάρκο. Είναι μοναδικός, κάνει σάτιρα, είναι εργάτης του θεάτρου, δίνει ψωμί σε κόσμο, τον υποστηρίζω».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.