Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ανέφερε: «Θα ήθελα να δοκιμάσω να ζήσω στο εξωτερικό. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και χρόνια, αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του. «Δεν μπορώ να δουλέψω μέχρι αργά τη νύχτα λόγω υγείας. Έχω ρίξει πολύ τους τόνους», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4m1jpbfa8ax)
Πρόσθεσε επιπλέον: «Έκανα μια μικρή θεραπεία, τώρα είμαι μια χαρά. Σίγουρα πρέπει να προσέχω λίγο. Πρέπει να εξεταζόμαστε. Είχα να κάνω εξετάσεις έξι χρόνια, θα μπορούσα να προλάβω πολλά πράγματα, φέρθηκα ανώριμα».
Τέλος, ρωτήθηκε για την πορεία του στην τηλεόραση, ενώ τόνισε πως δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.
«Δεν το είχα ποτέ μου σκοπό να δουλέψω στην τηλεόραση. Είμαι ηθοποιός και θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Δεν ήθελα να είμαι διάσημος, να βγαίνω στην τηλεόραση. Δεν με νοιάζει αυτό», είπε κλείνοντας.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Το νέο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα τριήμερο εκδηλώσεων πλούσιων σε εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνώση και συζητήσεις
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.