Η Δανάη Παππά μίλησε για την προσωπική της ζωή μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη και τη διαχείριση της δημοσιότητας.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα της δημοσιότητας: «Έχω μάθει πάντα να είμαι ο εαυτός μου. Από τη στιγμή που δεν λέω κάτι που είναι για μένα περίεργο ή ανήθικο, δεν με απασχολεί τίποτα. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Η δουλειά αυτή θέλει γερό στομάχι και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πολύ και μπορούν να σε στηρίξουν. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Οχυρώνομαι και νιώθω πολύ καλά».
Σε ερώτηση για το αν την αγχώνει που τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται έντονα με την προσωπική της ζωή, η Δανάη Παππά είπε: «Δεν με αγχώνει. Είμαι πολύ σίγουρη. Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει τίποτα».
«Είμαι πολύ καλά», δήλωσε στο τέλος για τα προσωπικά της.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.