Έπειτα από τους Τζόνι Ντεπ, Εντ Σίραν, Γουίλ Σμιθ και Ράσελ Κρόου, ανάμεσα σε άλλους, η Σοφία Βεγκάρα ανέβηκε και εκείνη με τη σειρά της στη σκηνή σε συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι.
Ο σπουδαίος Ιταλός τενόρος πραγματοποίησε την 3η συνεχόμενη εμφάνισή του στο «Teatro del Silenzio», στη γενέτειρά του, την Τοσκάνη. Το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου, η Κολομβιανή σταρ πήρε τη θέση της στη σκηνή δίπλα στο πιάνο όπου έπαιζε ο Μποτσέλι για να την τιμήσει με μια καντάδα.
Η Βεγκάρα ενθουσιασμένη μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή βραδιά στο Instagram της. «Τι θα λέγατε για αυτήν την καντάδα», έγραψε στη λεζάντα ενός κλιπ. Επίσης, φωτογραφήθηκε σε ένα σημείο και με τον Έρος Ραμαζότι, ο οποίος ήταν επίσης από τους guest της συναυλίας.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.