Η Κατερίνα Στανίσημίλησε για τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Summer's Cool», ανέφερε αρχικά, πόσο κατά τη γνώμη της κρατάει η καριέρα μιας τραγουδίστριας.
«Όσο της επιτρέπει η ηλικία της και αποδίδει η φωνή της. Οι τραγουδιστές έχουμε μάθει με κόσμο, αλλά οι περισσότεροι είμαστε μόνοι. Αυτό είναι το τίμημα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2tj7lcupao9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φήμες που έχει ακούσει ανά διαστήματα ότι έχει προβεί σε πλαστικές.
«Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν ότι έκανα πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι. Φαρυγγίτιδα έχω μια ζωή. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν, δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, φοβάμαι. 20 δεν γίνομαι ξανά», ανέφερε.
Επίσης, πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια στον χώρο και ξέρω να ντύνομαι. Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται λίγο μικρότερες, αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη».
Όσο για την ταινία που ετοιμάζεται για τον Στέλιο Καζαντζίδη, δήλωσε: «Όπως ξέρουμε όλοι μας, ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ανεπανάληπτος στη φωνή. Όσο καλή φωνή κι αν έχεις, δεν μπορείς να τον πλησιάσεις. Να τον υποδυθείς ναι, αλλά να τραγουδάει εκείνος. Όχι άλλος».
Τέλος, για τις λαϊκές τραγουδίστριες είπε: «Βέρα λαϊκή τραγουδίστρια δεν ακούς σήμερα, έχει αλλάξει το άκουσμα. Η Πάολα τραγουδάει τα σημερινά λαϊκά τραγούδια, δεν είναι το παλιό αυθεντικό λαϊκό».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.