Η Χριστίνα Κολέτσαδημοσίευσε στιγμιότυπα στο Instagram από το βραδινό μπάνιο που έκανε στη θάλασα. Η τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φροντίζει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και τους φίλους της.
Έτσι, βρέθηκε για βραδινό μπάνιο μαζί με μία φίλη της και μάλιστα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει με ένα χρωματιστό ολόσωμο μαγιό, ενώ πίσω της τα φώτα αντανακλούν στη θάλασσα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Καλοκαιρινές νύχτες».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.