O Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τα ακραία περιστατικά εκδήλωσης θαυμασμού κατά τη διάρκεια της μουσικής καριέρας του.
Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο τραγουδιστής περιέγραψε: «Υπάρχει στο διαδίκτυο ένα βιντεάκι με τίτλο "Η αποθέωση του Κώστα Μπίγαλη στη Θεσσαλονίκη", 4 Οκτωβρίου του 2013 όπου ο κόσμος με πήρε στα χέρια και έκαναν κάτι τρελά πράγματα. Ήταν και λίγο φοβιστικό γιατί με σήκωσαν και με περιφέρανε από αγάπη βέβαια. Αυτό ήταν κάτι ακραίο».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Για το αν είχε εμμονικές θαυμάστριες, ο Κώστας Μπίγαλης απάντησε: «Μόνο νορμάλ κορίτσια, γιατί δεν επιτρέπω τέτοια πράγματα. Εμμονικές δεν με πλησιάζουν».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.