Η παίκτρια της μπλε ομάδας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε πως παρόλο που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γκιουλέκα, έχει αρχίσει να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του.
«Στον αγώνα ο Χριστόφορος πήγαινε κι εκείνος πιο σιγά, έχουμε μια μονομαχία, οπότε λογικό να μην πηγαίνουμε με το 100% μας στην πίστα. Προσπάθησε ο Χριστόφορος, αλλά ο Γιώργος ήταν πολύ πιο νωχελικός. Γκρίνιαζε στην αρχή, γιατί δεν ήθελε να πάει στα 10 κι ήθελε να πάει στα 8», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1zywun08oht)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε συνομιλώντας με τους συμπαίκτες της: «Γκρίνια συνεχώς για το τι γίνεται, γκρίνια στους αγώνες, γκρίνια για να πάει ο αγώνας στο 8 κι όχι στο 10. Δεν το βλέπετε εσείς; Κι η ίδια η ομάδα του μπορεί να ενοχλείται από αυτό το πράγμα».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.