Η συναυλία των Coldplay θα μείνει αξέχαστη σε όσους κατάφεραν να ακούσουν από κοντά τον Κρις Μάρτιν και την παρέα του, αλλά και να απολαύσουν παράλληλα, το φαντασμαγορικό τους σόου στο ΟΑΚΑ.
Ο frontman του συγκροτήματος μίλησε στα ελληνικά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, λέγοντας ότι είναι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τους Έλληνες, στην Αθήνα.
Στη διάρκεια της συναυλίας, ο Μάρτιν έκανε τις προσπάθειές του να πει «είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ευχαριστούμε, είμαστε ευγνώμονες, γεια σας» και καταχειροκροτήθηκε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1v8aifc7fht)
Η συναυλία άρχισε λίγη ώρα αφότου έδυσε ο ήλιος, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό. Έκλεισε περίπου δύο ώρες αργότερα με εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο ΟΑΚΑ, θυμίζοντας εξάλλου και τον τίτλο της περιοδείας «A Sky Full of Stars», «Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια».
Οι Coldplay ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιλογές που «απαντούσε» με ιαχές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα. Ξεχωριστή νότα στην μεγάλη βραδια, τα χιλιάδες βραχιολάκια LED που είχαν μοιράσει οι οργανωτές στο κοινό, τα οποία αναβόσβηβαν ακολουθώντας τον ρυθμό των τραγουδιών.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή