Ο επιχειρηματίας και πρώην νικητής του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο J2US.
«Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός στο J2US. Έχω λίγο τσίπα πάνω μου, δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά τους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1fxli3dq08p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν αρχίσει και το βλέπουν ανταγωνιστικά».
Τέλος, αναφορικά με τον Χρήστο Δάντη και την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, δήλωσε: «Εγώ προσωπικά δεν κρατάω κακία στον κύριο Δάντη. Κάποια στιγμή εμένα με είχε πει "λάσπη", τον Τριαντάφυλλο τον είπε "φάλτσο"»
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.