Ένα ξεχωριστό βίντεο ετοίμασε η ομάδα του Σασμού για τη σημερινή ημέρα, που είναι η Γιορτή της Μητέρας.
Στον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα σύντομο κλιπ, που δείχνει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να μιλάει για την ημέρα αυτή.
Η «Βασιλική» της δημοφιλούς σειράς του Alpha απαγγέλει κι έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη, προκειμένου να τιμήσει όλες τις μητέρες.
Σε αυτό, ακούγεται να λέει αρχικά: «Για τη μητέρα, τη μαμά, τη μάνα, τι να πω; Είναι αυτό που έχουμε μέσα μας, όλοι, τη λέξη "μαμά" και νομίζω πως μόνο η ποίηση μπορεί να αγγίξει κάτι από αυτό το συναίσθημα, από αυτο το υλικό, από αυτό το μεγαλείο, οπότε θα πω έναν στίχο του Ελύτη».
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Κι ένα τέταρτο μάνας κάνει για δέκα ζωές κι ακόμα και τότε κάτι θα περισσέψει να το ανακράξεις τη στιγμή μεγάλου κινδύνου».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.