Ο Θοδωρής Μαροσούλης υπεβλήθη σε χειρουργείο μετά από τραυματισμό που είχε στο πόδι και η παρουσιάστρια ήταν δίπλα του.
Σχετικά με αυτό μίλησε η ίδια το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «MEGA Καλημέρα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ladf9ctp6x)
Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής, ότι: «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου ο οποίος χειρουργήθηκε χθες και ξέρεις τώρα πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν μέσα οι νοσοκόμες, φέρνει το παυσίπονο μετά το αντιφλεγμονώδες, δεν τα βάζεις όλα μαζί να κοιμηθούμε λίγο, δεν το έχω καταλάβει αυτό με τις δόσεις».
Λίγες μέρες πριν, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram ένα story που δείχνει τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες. Χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του συζύγου της, έγραψε: «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.