Ωστόσο, πολλοί είναι ακόμα εκείνοι, που τους θέλουν μαζί και αφήνουν σχετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τους στα social media.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της κι είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, απάντησε σε ένα από τα σχόλια αυτά, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.
Σε ένα βίντεο που έκανε στο TikTok, σχετικά με το ποιος θα ήταν ο μελλοντικός της σύντροφος, αν ήταν πριγκίπισσα της Disney, κάποιος σχολίασε: «Ο Βασάλος ξεκάθαρα».
Τότε, εκείνη έδωσε την απάντησή της γράφοντας: «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι πια». Κάποιος της απάντησε παρακάτω: «Αυτά παθαίνεις Ευρυδίκη μου, όταν εκθέτεις την προσωπική σου ζωή στα social».
Φανερά εκνευρισμένη η ίδια, απάντησε: «Δεν ήξερα να μη ζήσω όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, γιατί αν θα χώριζα αργότερα, θα ήταν κάποιοι άγνωστοι να σχολιάζουν τη δική μου ζωή. Άκου τώρα».
Κλείσιμο
Τέλος, όταν κάποιος ακόλουθός της μπήκε στη συζήτηση και σημείωσε ότι τα σχόλια αυτά πρέπει να σταματήσουν, γιατί προκαλούν αμηχανία, εκείνη είπε: «Καμία αμηχανία, σεβασμός λέγεται».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους