Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής. Η ίδια μίλησε για την επάνοδό της στην παρουσίαση, χωρίς όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πρότζεκτ στο Open.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» η παρουσιάστρια τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είπε το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε, γιατί θέλει να να μοιραστεί με τον κόσμο, «πράγματα που αφορούν όλους μας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0h4nqnoukqp)
Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Δρούζα ανέφερε: «Αισθάνομαι μια χαρά. Για να επιστρέφω μάλλον μου έχει λείψει η τηλεόραση. Ακόμα δεν μπορώ να σου πω πολλά για την εκπομπή, σημασία έχει ότι για κάποιον λόγο σκέφτηκα ότι πρέπει να γυρίσω. Τώρα αν θα κάνω κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο θα δείξει. Είπα το ναι γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα που αφορούν όλους μας».
Στο «Πρωινό Σουσού», προβλήθηκαν και πλάνα από τα γυρίσματα που έκανε η παρουσιάστρια για το τρέιλερ της εκπομπής της.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών