Η Warner Bros. Pictures έφερε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga.
Το κλιπ που ξεπέρασε μέσα σε 6 ώρες τις 3,5 εκατ. προβολές στο YouTube, δείχνει τον Τζόκερ να περπατά στους σκοτεινούς διαδρόμους του Arkham Asylum και να συναντά τη Χάρλεϊ Κουίν.
Το τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»
Στην πρώτη της ατάκα ως Χάρλεϊ Κουίν, η Lady Gaga λέει: «Δεν είμαι τίποτα. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου, όπως έχεις κάνει εσύ» και αμέσως παριστάνει πως πυροβολεί το κεφάλι της με τα χέρια της.
Στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές τρέχουν στους δρόμους του Μανχάταν και ονειρεύονται να χορέψουν μπροστά στο φως του φεγγαριού, ενώ ακούγεται το τραγούδι «What The World Needs Now Is Love». Όταν ο 'Αρθουρ Φλεκ/Τζόκερ καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «τι άλλαξε;» εκείνος απαντά: «Θα σου πω τι άλλαξε, δεν είμαι πια μόνος».
Το τρέιλερ κλείνει με την ηρωίδα της Lady Gaga να επισκέπτεται τον Τζόκερ στη φυλακή ή καλύτερα στο Arkham Asylum.
Το «Joker: Folie à Deux» θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.