Άγιοι Ανάργυροι: Στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - Περιπέτεια με τη μεταγωγή του

Άγιοι Ανάργυροι: Στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - Περιπέτεια με τη μεταγωγή του

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - «Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος», λέει ο πατέρας της 28χρονης

arthrou-a_anargiroi
Στο Τζάνειο του Πειραιά νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύθηκε έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ωστόσο, μέχρι να αποφασιστεί πού θα συνεχίσει τη νοσηλεία του το θέμα της μεταγωγής του εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης νηπιαγωγού έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε χθες εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη προσωρινά στον Κορυδαλλό.

Όμως στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν δέχθηκαν τον 39χρονο αφενός γιατί υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό και αφετέρου για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική και ανέφεραν οτι δεν πρόκειται για ψυχασθενή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fp50hfxxcx)


Μετά από αναμονή για να βρεθεί εφημερεύον νοσοκομείο που θα διακομιστεί, αποφασίστηκε ο δράστης να επιστρέψει στο «Αττικόν» και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί, όμως τελικά κατέληξε στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τζάνειο υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για τους κρατουμένους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, φωτογραφία με εμφανείς μελανιές στο χέρι της αδικοχαμένης Κυριακής, έφερε, χθες, στο «φως» η εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, δύο με τρεις μήνες πριν καταγγείλει η Κυριακή τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και βιασμό

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fmm01vfibd)


Είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Αλκοόλ και χάπια φαίνεται ότι είχε καταναλώσει ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 1 Απριλίου, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Όπως έδειξαν ειδικότερα οι τοξικολογικές εξετάσεις, στο αίμα του άνδρα βρέθηκαν αλκοόλ και βενζοδιαζεπίνες.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg. Οι συγκεκριμένες ουσίες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με τη συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του, 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fnen1bg98x)


Ο 39χρονος έλαβε εξιτήριο από το «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, το νοσοκομείο των φυλακών δεν τον δέχτηκε, και έτσι επέστρεψε στο «Αττικόν». Ωστόσο, με εντολή εισαγγελέα, αναμένεται να μεταφερθεί στο Τζάνειο, που έχει θάλαμο για κρατουμένους.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του δολοφόνου της Κυριακής ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τόνισε στο Mega:

«Θέλω να κάνω μια σημαντική διάκριση είναι διαφορετικό το να λαμβάνω ουσίες και να έχω μια διαταραχή συμπεριφοράς, και είναι εντελώς διαφορετικό να είμαι ένας ψυχιατρικός ασθενής, να λαμβάνω συνταγογραφούμενες ουσίες, οι οποίες είναι σε θεραπευτική δόση».

Ειδικά για τις αναλύσεις των εξετάσεων του 39χρονου είπε ο κ. Λέων: «Βλέπουμε υπερβολική δόση ουσιών που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μια θεραπευτική δόση για μια πάθηση. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι οι βενζοδιαζεπίνες είναι ηρεμιστικές ουσίες. Μάλιστα σε συνδυασμό με το αλκοόλ κάνουν συνέργεια, ενεργώντας κατασταλτικά».

Πατέρας Κυριακής: «Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος»

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα μιλώντας στο Star μέσω της δικηγόρου του, σχολίασε και το γεγονός ότι ο δράστης επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν δήθεν αυτοκτονία, ακόμα και αυτό δείχνει ότι είναι χειριστικός, κάνει τα πάντα για να πείσει ότι είναι τρελός. Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος. Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν μίλησαν για επιλεκτική αμνησία» είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0exm0geuerd)


Ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη δολοφονία της κόρης του, ελπίζει η τιμωρία του δράστη να είναι παραδειγματική ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, τις τελευταίες ημέρες έχει επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της την ώρα της δολοφονίας της, καθώς η μαρτυρία του είναι πολύ σημαντική, όμως αυτό δεν είναι εφικτό.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» - Τι λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Πάσχα 2024: Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι φέτος - Κάτω από 10 ευρώ το κιλό για τα αμνοερίφια

Πλατφόρμα καταγγελιών, νέος σχολικός κανονισμός, περιορισμοί στα κινητά - Όλα τα μέτρα κατά του bullying στα σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης