Σάσα Μπαρόν Κόεν: «Έντονο» το διαζύγιο με την Άιλα Φίσερ - Είχαν καβγάδες για τη φροντίδα των παιδιών τους, λέει πηγή

Σάσα Μπαρόν Κόεν: «Έντονο» το διαζύγιο με την Άιλα Φίσερ - Είχαν καβγάδες για τη φροντίδα των παιδιών τους, λέει πηγή

Το ζευγάρι χωρίζει μετά από 14 χρόνια γάμου 

sacha-baron-koen
Ο χωρισμός του Σάσα Μπάρον Κοέν με την Άιλα Φίσερ μετά από 14 χρόνια γάμου, ήταν πολύ δύσκολος κι επίπονος και για τους δύο, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους.

Σύμφωνα με το US Weekly, το ζευγάρι είχε έντονες διαφωνίες σχετικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις οικογενειακές του ευθύνες.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο US Weekly και ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε μια έντονη λογομαχία σχετικά με την επιμέλειά τους.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Κοέν και η Φίσερ ήταν εξαγριωμένοι ο ένας με τον άλλο, καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ποιος θα αναλάβει φροντίδα των παιδιών τους, αφού έχουν κι οι δύο πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Page Six, το ζευγάρι είχε κάνει αίτηση για το διαζύγιό του, από το 2023. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκαναν μια δημόσια δήλωση στο Instagram. Σε αυτή αναφέρουν: «Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν πως έχουν κάνει αίτηση για διαζύγιο από το 2023. Έτσι μάλιστα, εξηγείται το γεγονός ότι δεν έδωσαν μαζί το παρών στο πάρτι των Όσκαρ τον περασμένο μήνα.

«Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας. Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή», γράφει στη συνέχεια η δήλωσή τους.

Τέλος, αναφέρει: «Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2001, ενώ αρραβωνιάστηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2004. Παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Παρίσι στις 15 Μαρτίου το 2010 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Όλιβ, την Ελούλα και τον Μοντγκόμερι.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Τα έχω πενθήσει τα παιδιά μου, δύο χρόνια είμαι κλεισμένος στο σπίτι

«Ήταν μία πλάκα» λένε οι τρεις 15χρονοι - Ελεύθεροι μετά την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος συμμαθητή τους


Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την αθώωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης