Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ αυστηρός με τα μοντέλα μου. Θέλω να έχουν τρόπους και να εκτιμούν τι φοράνε. Θα έπρεπε να το έχουν διδαχθεί από τα μοντέλα που έχω φέρει απ' έξω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0b3bzink6yh)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να αγαπάνε αυτό που κάνουν, δεν είναι οδηγοί λεωφορείου που τελειώνει το ωράριο και πάνε σπίτι τους. Βάζω τις φωνές στα μοντέλα μου από το στρες».
Τέλος, αναφέρθηκε στον Βασίλη Ζούλια κι αποκάλυψε αν έχουν επικοινωνία.
«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Ζούλια μετά την πυρκαγιά. Είναι πολύ λυπηρό. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει και εγώ στο παρελθόν με κλοπές και μπορώ να τον καταλάβω», είπε κλείνοντας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι