Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο.
«Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Αφού παίξαμε μαζί, υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί;», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo6cl4p80pt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, υπήρχε μια συμπάθεια και γελούσε μαζί μου. Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ μας τίποτα ερωτικό. Μόνο μία συμπάθεια. Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα».
Τέλος, εξήγησε πως κατέληξαν κι έγιναν ζευγάρι. «Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα "πω ωραία γυναίκα". Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα», είπε κλείνοντας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.