Αρχικά, ανέφερε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Μου είχε γίνει πρόταση να συμμετέχω στο "Survivor" όταν αποχώρησα από το "Celebrity". Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω κατευθείαν, ενώ έλειπα ήδη 2,5 μήνες από τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι καθετί γίνεται την κατάλληλη στιγμή και πιστεύω ότι και το "Survivor" θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Ήταν η ώρα του Σάββα να πάει τώρα και να ζήσει αυτή τη φανταστική εμπειρία. Δεν το σκεφτόταν να μπει, του εξήγησα ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία το να βρεθείς σε ένα εντελώς άλλο περιβάλλον, μακριά από τα πάντα, αποκλεισμένος, ζώντας απόλυτα στη φύση».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgm5yqoh0up)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδιά της: «Στο σπίτι μου είμαι όπως κάθε Ελληνίδα μανούλα, με τις φωνές, με το άγχος, με το να τρέξω να τα προλάβω όλα».
Ενώ, αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι ο γιος της ήθελε να επισκεφθεί το μνήμα του πατέρα του: «Δεν απαντώ σε πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως σε προσωπικά θέματα του γιου μου. Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια, κτλ. Στηρίζω και τα δύο μου παιδιά πάρα πολύ απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται. Σπάνια λέω όχι στα παιδιά μου και με δυσκολία. Τους έχω μεγάλη αδυναμία, ξέρω ότι τους έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»