Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει στο «Survivor»

Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει στο «Survivor»

«Όταν αποχώρησα από το "Celebrity", λίγες ημέρες πριν επιστρέψω, είχα αμέσως πρόταση για το "Survivor"» αποκάλυψε η τραγουδίστρια

iliadi-gkentsoglou
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, και τη συμμετοχή του στο φετινό «Survivor», καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Αρχικά, σχολίασε: «Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως τον περίμενα, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πάρα πολύ γρήγορος».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Χιούμορ έκανε [ότι δεν είναι γρήγορος]. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έχει τρομερές αντοχές. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να μπαίνει έτσι με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα. Ήταν στην αρχή λίγο μαγκωμένος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πάρα πολύ χαρούμενος. Είχαμε κάνει fan club στο σπίτι. Μπήκε με πολλή διάθεση και δύναμη και πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy96ke163hxl)
Κλείσιμο

Και συνέχισε: «Ήμασταν 10 μέρες μαζί, περάσαμε μαζί τις γιορτές, έρχεται και μένει σπίτι μου όταν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τα παιδιά. Η σχέση μας είναι πολύ όμορφη, οπότε φροντίζουμε να περνάμε χρόνο μαζί με τα παιδιά. Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, εγώ του έβαλα την ιδέα να πάει. Όταν αποχώρησα από το "Celebrity", λίγες ημέρες πριν επιστρέψω, είχα αμέσως πρόταση για το "Survivor" αλλά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσω για 20 μέρες και να μην προλάβω να δω καν τα παιδιά μου, να κάνω τις δουλειές μου, οπότε είπα "όχι". Έτσι πρότεινα τον Σάββα, του έγινε πρόταση, του έκανα και εγώ πλύση εγκεφάλου για να πάει, είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε».

Στο τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο η ίδια να συμμετάσχει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο είπε: «Το μετάνιωσα - το λέω το παραδέχομαι - που είπα όχι. Έχω ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μου για τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πουλούσε παραμύθια ο Νορβηγός για την ψυχασθένεια του» λέει η οικογένεια του αστυνομικού που δολοφονήθηκε

Μητσοτάκης: Δίκαιη μεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ανοιχτά ή ανύπαρκτα σύνορα


Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης