Κρίστεν Στιούαρτ: Δηλώνει χαρούμενη με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έκανε για εξώφυλλο περιοδικού

Κρίστεν Στιούαρτ: Δηλώνει χαρούμενη με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έκανε για εξώφυλλο περιοδικού

Η πρόσφατη φωτογράφιση της ηθοποιού προκάλεσε αρκετές συζητήσεις

stewart_192
Η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει ικανοποιημένη με την εντύπωση που προκάλεσε η πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό «Rolling Stone».

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή την στιγμή προωθεί τη νέα της ταινία «Love Lies Bleeding», μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες, καθώς εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.
«Η ύπαρξη ενός γυναικείου σώματος που σου επιβάλλει κάθε είδους σεξουαλικότητα που δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για στρέιτ άνδρες είναι κάτι με το οποίο οι άνθρωποι δεν είναι σούπερ άνετοι και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό», δήλωσε η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, σύμφωνα με το «Hollywood Reporter».

Στη φωτογράφιση για το περιοδικό, η ηθοποιός φορούσε ένα jock strap και ένα σορτσάκι μπάσκετ, καθώς πόζαρε σε μια άδεια αίθουσα γυμναστικής.

Το «Love Lies Bleeding», ένα αστυνομικό θρίλερ από την A24 σε σκηνοθεσία της Ρόουζ Γκλας, επικεντρώνεται σε ένα ρομάντζο μεταξύ του χαρακτήρα της Στιούαρτ, μιας διευθύντριας γυμναστηρίου με το όνομα Λου, και μιας γυναίκας bodybuilder, της Τζάκι (την οποία υποδύεται η Κέιτι Ο' Μπράιαν).

Η Στιούαρτ περιέγραψε λεπτομερώς τη δημιουργική διαδικασία όσον αφορά τη φωτογράφιση, προσθέτοντας ότι «λάτρεψε την ευκαιρία» να είναι το κύριο θέμα της.

Κλείσιμο
«Είναι εντάξει να βγάζεις διαφορετικές φωτογραφίες και να τις αναμειγνύεις με έναν τρόπο που οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει και με τον τρόπο που θέλουν να πάνε και αυτό είναι επίσης εντάξει», είπε. «Στην πραγματικότητα, είναι διάχυτο και είναι παντού το αρνούνται και είναι τρελό που δεν υπάρχουν περισσότερες τέτοιες εικόνες».

Στη συνέντευξη Τύπου, η Στιούαρτ, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως αμφιφυλόφιλη, δήλωσε ότι αισθάνεται ότι «η εποχή των queer ταινιών, που είναι τόσο έντονα μόνο αυτό, έχει τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί».

«Ίσως υπάρξουν [και άλλες τέτοιες ταινίες], αλλά νομίζω ότι τα πράγματα εξελίσσονται και προχωρούν. Είναι τόσο συνυφασμένο με το πώς όλοι μας προχωράμε μπροστά» συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός του «Twilight» πρόσθεσε: «Δεν είναι να κάνεις [ταινίες] για τους λόγους που παραγκωνίζονται, αλλά για τις πραγματικές εμπειρίες των ανθρώπων, τι αγαπούν, ποιες είναι οι επιθυμίες τους, από πού προέρχονται, πού θέλουν να πάνε και, ναι, να μην αισθάνεσαι ότι πρέπει πάντα να στέκεσαι σε ένα γα**μένο σαπουνόκουτο και να είσαι ο εκπρόσωπος όλων».

Η Στιούαρτ δήλωσε ότι αισθάνεται ότι οι ταινίες του LGBTQ+ είδους πρέπει να γίνονται για το mainstream, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί το είδος.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα όπου λέμε στον καθένα πώς να αισθάνεται και όπου κατά κάποιο τρόπο χτυπάμε ο ένας τον άλλον στην πλάτη και παίρνουμε πόντους για την παροχή χώρου σε περιθωριοποιημένες φωνές», είπε η ηθοποιός, «και μόνο με την ιδιότητα ότι τους επιτρέπεται να μιλήσουν γι' αυτό και μόνο γι' αυτό».

Το «Love Lies Bleeding», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Εντ Χάρις, Ντέιβ Φράκο, Άννα Μπαρύσνικοβ και Τζένα Μαλόουν, αναμένεται στους κινηματογράφους στις 8 Μαρτίου.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας

Σήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία - Το μυστήριο με τα παιδιά του

Σωκράτης Κόκκαλης στο ΘΕΜΑ: «Πώς γύρισα το παιχνίδι στην Intralot»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης