Θοδωρής Κατσαφάδος: Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου, δεν μπορώ να δω τις «Σέρρες» και να το ευχαριστηθώ
Ο ηθοποιός και η κόρη του, Μαριλού Κατσαφάδου μίλησαν για τη σειρά «Σέρρες» και τον θάνατο του Πάνου Νάτση
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος έδωσε συνέντευξη μαζί με την κόρη του, Μαριλού και οι δυο τους μίλησαν για τη σειρά «Σέρρες».
Καλεσμένοι στο «Στούντιο 4», οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που έχει μπει πλέον, και στο Netflix.
Αρχικά, η Μαριλού Κατσαφάδου δήλωσε: «Για τις "Σέρρες" εισπράττω τόσο θετικά μηνύματα, μου λένε ότι θέλουν να είμαι η φίλη τους. Είδα λίγο, όταν ανέβηκε στο Netflix».
Για τον Πάνο Νάτση, ανέφερε: «Πάντα θα με στενοχωρεί η απώλεια του Πάνου, αλλά τώρα μπορώ να το δω πιο εύκολα. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Οι Σέρρες προβλήθηκαν τον Απρίλιο του '22. Όσες φορές το βλέπω, λέω "α ρε Πάνο"».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyzrfsb5s1lt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω πάρει λίγο τις αποστάσεις μου και βλέπω άλλα πράγματα. Με τον καιρό άρχισα να κοιτάω εμένα, αν μου αρέσει. Παρακολουθώ την ιστορία και κάθε φορά βλέπω κάτι διαφορετικό. Πια χαίρομαι που βλέπω τον Πάνο και λέω "τι καλός που είσαι". Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο».
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος από τη μεριά του είπε: «Καμαρώνω τις δουλειές της κόρης μου, είναι πολύ ωραία στιγμή του Γιώργου Καπουτζίδη, τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Ο Πάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και παιδί. Αγαπηθήκαμε στην πρώτη μας δουλειά, γίναμε φίλοι. Όταν γυρίζανε τις Σέρρες, μιλούσαμε κάθε βράδυ στο τηλέφωνο και του έλεγα "να προσέχεις"».
Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε: «Είχε κάποιες ανασφάλειες και μου έλεγε "δεν ήμουν καλός". Αλλά είχαμε και τα τηλεφωνήματα με τον Πάνο που μου έλεγε "μη σε νοιάζει ρε". Εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τη σειρά και να αποστασιοποιηθώ. Η σκέψη μου ταξιδεύει, ήταν σαν παιδί μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή