Γιάννης Βασιλείου: Έζησα θαύμα όσο κοιτούσα τη φωτογραφία της νεκρής κομμώτριάς μου

Γιάννης Βασιλείου: Έζησα θαύμα όσο κοιτούσα τη φωτογραφία της νεκρής κομμώτριάς μου

Όσα αποκάλυψε για το θαύμα που λέει πως έζησε και τις απολαβές του από το τραγούδι

giannis_vasileioy4
Ο Γιάννης Βασιλείου έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, την καριέρα του ως τραγουδιστής και το θαύμα που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ίδιος ρωτήθηκε, αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή του και απάντησε: «Εγώ πήγαινα για παπάς, γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό, όπως και όλη μου η οικογένεια. Μια φορά έζησα ένα θαύμα, όταν σκοτώθηκε η κομμώτριά μου, με την οποία είχαμε φιλικές σχέσεις. Πήγα στο νεκροταφείο καλοκαίρι που σκάγαμε από τη ζέστη και κοίταζα τις φωτογραφίες της. Την ώρα που της μιλούσα, είδα τη φωτογραφία της να κουνιέται πάρα πολύ γρήγορα. Έπαθα σοκ. Της είπα ότι ξέρω ότι με ακούει. Αυτό είναι θαύμα και αυτοί που δεν το πιστεύουν, ας μην το πιστεύουν».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, ο Γιάννης Βασιλείου, είπε για τις απολαβές που έχει αποκομίσει από το τραγούδι: «Η αλήθεια είναι πως έχω βγάλει αρκετά χρήματα, αλλά δεν το διατυμπανίζω. Έχω δουλέψει πολύ, έχω γυρίσει 18 χώρες στον πλανήτη. Ήμουν με μια βαλίτσα μέσα σε ένα αεροπλάνο συνέχεια. Είμαι πολύ καλά οικονομικά, απλώς δουλεύω για να περνάω όμορφα. Η αλήθεια είναι πως όποιος κάθεται στάσιμος, δεν περνάει καλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης