Ο πρώην παίκτης του Survivor, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αναφέρθηκε στην υπόθεση φοροδιαφυγής.
«Είχε κάνει πολύ promotion στον γάμο της. Έλεγε για τον Νεκτάριο "κιμπάρης, γαλαντόμος". Κάποια καταγγελία πρέπει να έχει γίνει με γνωστή influencer, έχω μάθει. Κάποια δεν τη χώνευε, ίσως ζήλευε», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyq5vpq4kjpt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ελίζαμπεθ το έκανε υπερπαραγωγή. Πήγε και στην Καινούργιου μια μέρα πριν, αλλά πόσο άλλο; Το είχαμε μάθει όλοι».
Όσο για το αν έδωσε χρήματα τελικά, για τον γάμο, ανέφερε: «Έλεγε ότι τα έδωσε τα 50.000 ευρώ, αλλά μετά... Δεν ξέρω. Οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Την αγαπώ την Ελίζαμπεθ, είναι ωραία η δημοσιότητα, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει. Δεν πήρα δώρο, έκανα κατάθεση χρημάτων. Ήταν ένας γάμος υπερπαραγωγή».
Τέλος, δήλωσε: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.