Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τους νέους ηθοποιούς αλλά και για την περίοδο που έπαιζε τον Μολιέρο και είχε την χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς έπαιζε σε άδειο θέατρο λόγω του Covid19.
Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων.
«Η περίοδος του Μολιέρου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Κάνουμε πρόβα, η παράσταση είναι από τις ωραιότερες που έχω ζήσει, ήμουν καλός στον ρόλο και είναι ο Covid και δεν μπορούμε να την παίξουμε παρά μόνο μία μέρα και ζω τη χειρότερη στιγμή μου στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxxbe6pq03kx)
Και πρόσθεσε: «Μας παίρνει μόνο μία μηχανή. Δεν θέλω να το ξαναζήσω ποτέ, να υποκλίνεσαι σε ένα άδειο θέατρο».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο σκηνοθέτης εξομολογήθηκε ότι διαχειρίζεται δύσκολα το κομμάτι της αποτυχίας.
«Αυτά που έχω κάνει δεν τα βιώνω σαν επιτυχία για να μη βιώσω την αποτυχία. Η αποτυχία με επηρεάζει πάρα πολύ. Με νοιάζει ότι ο κόσμος σου γυρνάει την πλάτη, αυτό με σκοτώνει. Θέλω να έρθω με επαφή με τους ανθρώπους και να μου δείξουν ότι κάπως με αγαπάνε και με υπολογίζουν» δήλωσε.
«Όταν σου γυρνάνε την πλάτη και παίζεις σε άδειο θέατρο, και αριστούργημα να νομίζεις ότι είσαι, κανέναν δεν αφορά. Έχει γίνει 5-6 φορές» επισήμανε ο Σταμάτης Φασουλής.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.