Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαφημιστικό σποτ που αρνήθηκε να κάνει έναντι μεγάλης αμοιβής λόγω των ηθικών αρχών του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Νομίζω ότι όλη μας η ζωή είναι ένα άθροισμα υποχωρήσεων και συνθηκολογήσεων, είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί μόνο έτσι πορεύεσαι μαζί με τους άλλους. Το θέμα είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, να υποχωρείς και να συνθηκολογείς» και πρόσθεσε:
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxacoz18mut5)
«Αυτό πρέπει να είναι δημιουργικό. Αν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να σε αποκεφαλίσει… μέχρι πού θα πας; Μέχρι πού είναι η γραμμή που θέτεις; Εμένα η γραμμή μου ήταν ο άλλος άνθρωπος που έχω απέναντί μου, οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να παραβλέψω οτιδήποτε ανθρωπιστικό έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου».
Επίσης, αποκάλυψε πως έχει αναγκαστεί στο παρελθόν να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση εξαιτίας μίας τέτοιας συνθήκης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.