Γεράσιμος Γεννατάς: Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι

Γεράσιμος Γεννατάς: Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι

«Αν ακούσεις τι λένε τα τραγούδια σήμερα, λες "πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;"» σχολιάζει ο ηθοποιός

gerasimos-gennatas
O Γεράσιμος Γεννατάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στα μποζούκια, αλλά και στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Μου άφησε μια ωραίαι ρετσινιά, μου προσέφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου. Είμαι η ντροπή του Instagram», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr9hcys9jtbt)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύγχρονη μουσική και σχολίασε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες "πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;"».

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr9heqhbymnt)
Κλείσιμο

Όσο για τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο ανά διαστήματα, δήλωσε: «Είναι κιτρινισμός να ασχολείται κανείς με το αν έχω λεφτά ή όχι. Αυτό είναι που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο ηθοποιός είπε εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό, αλλά δυστυχώς θα περάσει».



Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή συγγνώμης Πολάκη σε Τσίπρα - Προφανής στόχος του η επιστροφή στα ψηφοδέλτια

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου

Μαρία Τσάλλα: Ψάχνουν τις μυστικές διαδρομές της μέσα από το laptop που άφησε στο διαμέρισμα της οδού Αρριανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης