Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και τη σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό τους.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» κι εξήγησε αρχικά, πώς κατάφεραν να διαχειριστούν το θέμα του διαζυγίου τους.
«Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πολλή δουλειά, χρειάζεται κατανόηση και χρόνος για να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μπουν σε ένα κοινό μονοπάτι που έχει να κάνει με το παιδί. Οι δυσκολίες θέλουν δουλειά. Συμβουλευτήκαμε και ψυχολόγο για το πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτό σε συνδυασμό με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0xhd4vr86h)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τον συμβουλευόμαστε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί».
Αναφορικά με το παιδί τους, είπε: «Ο Αναστάσης είναι 3μιση ετών και είναι μέσα στην τρέλα. Χαίρομαι πολύ τις στιγμές μαζί του και προσπαθώ και εγώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του».
Πρόσθεσε επίσης: «Με τη Λένα μένουμε πολύ κοντά για χάρη του Αναστάση, κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βρεθώ κοντά του, όταν η Λένα δεν είναι εκεί ή δεν μπορεί».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.