Η Βανέσα Χάντζενς γκρίνιαξε για το κόστος του γάμου σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατακεραυνώνοντας την τιμή των νυφικών.
«Είναι άγριο», δήλωσε στο People η ηθοποιός γνωστή από το «High School Musical» που είναι αρραβωνιασμένη με τον αστέρα του μπέιζμπολ Κόουλ Τάκερ.
«Είναι τρελή, η βιομηχανία των γάμων», είπε. «Η καλύτερή μου φίλη παντρεύεται επίσης. Και περνάει το ίδιο πράγμα και εγώ έλεγα: "Θεέ μου, τα φορέματα είναι τόσο ακριβά. Είναι τρελό"».
«Είναι ένα μεγάλο αποθαρρυντικό πράγμα - τόσα πολλά μπαίνουν σε αυτό», είπε στο People σε προηγούμενη συνέντευξή της. «Όπως είπε και η Γκουέν Στέφανι, αυτό το πράγμα είναι μπανάνες».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάντζενς, η οποία έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια, γκρινιάζει για τις προετοιμασμούς του γάμου.
Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Drew Barrymore Show» τον Μάιο, η Χάντζενς , 34 ετών, αποκάλυψε ότι «κατά κάποιο τρόπο» θέλει «να κλεφτεί» με τον Τάκερ λόγω του άγχους που συνεπάγεται η οργάνωση ενός γάμου.
Κλείσιμο
«Είναι δύσκολο», εξήγησε. «Το να βρεις ένα χώρο είναι δύσκολο. Έχω χαθεί. Δεν ξέρω».
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2020 και δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή