Η Βανέσα Χάντζενς γκρίνιαξε για το κόστος του γάμου σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατακεραυνώνοντας την τιμή των νυφικών.
«Είναι άγριο», δήλωσε στο People η ηθοποιός γνωστή από το «High School Musical» που είναι αρραβωνιασμένη με τον αστέρα του μπέιζμπολ Κόουλ Τάκερ.
«Είναι τρελή, η βιομηχανία των γάμων», είπε. «Η καλύτερή μου φίλη παντρεύεται επίσης. Και περνάει το ίδιο πράγμα και εγώ έλεγα: "Θεέ μου, τα φορέματα είναι τόσο ακριβά. Είναι τρελό"».
«Είναι ένα μεγάλο αποθαρρυντικό πράγμα - τόσα πολλά μπαίνουν σε αυτό», είπε στο People σε προηγούμενη συνέντευξή της. «Όπως είπε και η Γκουέν Στέφανι, αυτό το πράγμα είναι μπανάνες».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάντζενς, η οποία έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια, γκρινιάζει για τις προετοιμασμούς του γάμου.
Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Drew Barrymore Show» τον Μάιο, η Χάντζενς , 34 ετών, αποκάλυψε ότι «κατά κάποιο τρόπο» θέλει «να κλεφτεί» με τον Τάκερ λόγω του άγχους που συνεπάγεται η οργάνωση ενός γάμου.
Κλείσιμο
«Είναι δύσκολο», εξήγησε. «Το να βρεις ένα χώρο είναι δύσκολο. Έχω χαθεί. Δεν ξέρω».
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2020 και δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.